Talajcsavaros épület Tahitótfaluban

Hely:

Tahitótfalu egy kis település Magyarországon, Pest megyében. A Duna partján fekszik, Budapesttől keletre, közel a szigetközi ártéri erdőkhöz. A falu kellemes vidéki környezettel rendelkezik, ideális a természet szerelmeseinek és a pihenésre vágyóknak. A Duna árterében lehetőség van különféle sport- és szabadidős tevékenységekre, mint például horgászat vagy kirándulás. Tahitótfalu történelme és kulturális öröksége is érdekes, és számos rendezvényt és programot kínál az ide látogatóknak.


Funkció:

A földszinten elhelyezkedő nappali, étkező és konyha tágas és komfortos térrel rendelkezik, lehetőséget adva a családdal és barátokkal közös időtöltésre és étkezésre. Az előszoba praktikus és barátságos fogadtatást biztosít a vendégeknek. Egy kényelmes szoba is megtalálható a földszinten, mely lehet vendégszoba vagy akár iroda funkcióját is betöltheti. A fürdőszoba szintén kényelmes, minden alapvető kényelmi szolgáltatással ellátva.

Az emeleten lévő galéria tér összeköti a hálószobákat, ezáltal tágasabbá téve az emeleti teret. Két hálószoba található itt, melyek kényelmesek és ahova a lakók nyugodtan elvonulhatnak ha egy kis privát szférára vágynak. Az emeleten elhelyezett fürdőszoba könnyű hozzáférést biztosít és kényelmes használatot nyújt a mindennapi igények kielégítésére. Ez a földszint plusz tetőtér beépítéses ház egy modern és praktikus otthont nyújt.


Anyagok:

Az épületet könnyűszerkezetes technológiával terveztük, páraáteresztő rétegrenddel. Ezen felül az épület talajcsavaros alapozási rendszert kapott.


Tervezés éve:
2023

Bruttó szintterület:
120m2